Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R a u n o  M o k k a   ja   T h e y  L i v e

 

 

 

 

 

 

I


  Jääkiekkoseura Rauman Lukon pomo Rauno Mokka on vaikuttanut Rauman seudulla jo vuosisatojen ajan. Minulle hän kertoi, että ennen sähköjen tuloa elämä oli mukavampaa. Mielestäni hän puhui paskaa. Eläisi nykyaikana ilman sähköä, jos se kerran on niin mukavaa.

  Rauno Mokka ei nimittäin ole ihminen. Hän on satoja, ellei tuhansia vuosia vanha satanistinen olio, joka vain näyttää näennäisesti ihmiseltä. Hän edustaa lajia, joka kulkee planeetalta toiselle niiden asukkeja riistäen ja paholaiselle töitä tehden. Kutsun näitä satanistisia olioita örkeiksi. Monet heistä kun näyttävät Taru Sormusten Herrasta - elokuvasarjan örkeiltä. He ovat hyvin rumia ja monet jopa täysin vastenmielisen näköisiä. Useimmat örkit eivät kuitenkaan muistuta Sormusten Herran örkkejä lainkaan. Jotkut muistuttavat X-Men sarjakuvan Mystique-hahmoa, jotkut H.P. Lovecraftin luomaa muinaista Cthulhu-jumalhahmoa. Joistakin taas tulee mieleen pöllö. Tämän satanistisena symbolina tutun petolinnun näköiset kummajaiset ovat kuulemma aivan erityisen kyvykkäitä. Sama pätee Cthulhuihin. Erilaisten örkkien olemus vaihtelee myös monivärisistä ihomaalatun näköisistä torahampaisen hirviön näköisiin kammotuksiin. Heitä on lisäksi Stephen Kingin "Kirjastopoliisissa" kuvatun muurahaiskarhun tai elefantin näköisiä kummajaisia. En tiedä miten näiden ikiaikaisten olioiden ikä vaikuttaa heidän ulkonäköönsä. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että mitä vanhempi örkki, sitä rumempi on hänen olemuksensa. Monista tuleekin enemmän mieleen zombie - elävä kuollut. Kaipa sitä naama alkaa 10 000 vuodessa rapistua.

  Heitä on siis erilaisia. Voidaanko puhua lajista? Paremman terminologian puutteessa käsittelen heitä yhtenä lajina. Tämä laji on suurpiirteisesti esitelty John Carpenterin elokuvassa They Live (1988). Samuel O'Neill kertoi, ettei tällaista elokuvaa olisi arkaluonteisen aiheensa vuoksi saatu ikinä toteuttaa suurella budjetilla, mutta b-leffana se meni ohi satanistien tutkan. Kun elokuva oli valmis ja levityksessä, havahtuivat asianomaiset liian myöhään sen aihevalintaan. Jos elokuva oltaisiin sensuroitu, siitä olisi muodostunut haluttu ja etsitty teos. Nyt se on lähinnä kuriositeetti, vaikkakin katsottava sellainen. Muita örkkeihin viittaavia elokuvia ovat ainakin Get Out (2005) ja Skeleton Key (2017), sekä Alien Nation (1988), Bright (2017) ja Mask (1994).

  On monta asiaa, joita They Live - elokuvassa ei sivuta. Yksi niistä on kehonkaappaaminen. Englanniksi termi olisi tietenkin bodysnatching, mutta en ole varma kääntyykö se luontevasti kehonkaappaamiseksi. Viittaan tässä tekstissä kuitenkin kaappaamiseen. Tämän lajin edustajat kaappaavat ihmisen kehon ja ottavat sen täysin haltuunsa. Heidän olemisensa, siten kuin me myrkytetyt ihmiset voimme sitä havaita, perustuu tähän toimintamalliin. He pystyvät elämään myös ilman kehoa, haamuna ilmassa leijuen, mutta sitä olomuotoa myrkytetty ihminen ei havaitse ollenkaan.

  Usein örkit katsovat jonkun edustavan ja varakkaasta perheestä olevan ihmisen, jonka nahkoihin heittäytyä. Kun tämä ihminen on sitten viimein vanhuuttaan loppuun käytetty tai osoittautuu muuten epätoivotuksi ratkaisuksi, siirtyvät he eteenpäin. Ehkä samassa perheessä, ehkä jossain muualla. Yleensä örkit eivät halua elää ihmisen lapsuusvuosia. Niinpä he tapaavat kaapata ihmiset parikymppisinä, jotta pääsevät suoraan kiinni aikuisikään. Edellisen kehon kuoltua he leijuvat astraalimuodossaan ja alkavat seurata valitsemaansa kohdetta. Sitten vaan isketään kiinni.

  Voisi kuvitella heidän pysyttelevän mahdollisimman pitkään samalla seudulla, kun kerran ovat alueen omakseen ottaneet. Toisaalta he mielellään hakeutuvat kaltaistensa seuraan ja muuttavat maailman metropoleihin. Heitä on joka puolella maailmaa. Myös köyhimmissä maissa, missä elämä on yksinkertaisempaa ja mahdollisuudet erilaisia. Joidenkin örkkien mielestä materiaalinen köyhyys on kiehtovampaa.

  Julkisuutta he jossain määrin karttavat ja siksi monet rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset pysyttelevätkin julkisuudessa kaikin keinoin. Se kun on ainoa keino välttää kaapatuksi joutuminen eli käytännössä kuolema. Olen kuitenkin kuullut väitettävän, että monet maailmantähdet olisivat örkkejä. Jätänkin tämän vielä hieman auki ja korjaan havaintojani sitä mukaa kun saan lisää tietoa asioista.

 

  Miltä planeetalta örkit tulevatkin, kestää heillä Samuel O'Neillin mukaan muutaman ihmiselämän ajan sopeutua täkäläisiin oloihin. On kuulemma stressaavaa vaihtaa planeettaa, eli käytännössä maailmasta toiseen, kun kulttuurit ja käytännöt eroavat niin monin eri tavoin.

  Monet tänne saapuneista örkeistä eivät itse asiassa ole tänne halunneetkaan. Heidät on vain siirretty tänne. Ei Maa-planeetta ole mikään maailman paras paikka. Se on planeetaksi pieni ja sitä kautta pitkän päälle ahdistava. Maailmankaikkeus on niin iso, että asuttamamme Linnunrata-galaksi on mikroprosessorin kokoinen läntti suhteessa maapallon kokoiseen maailmankaikkeuteen.

  Isoimmat planeetat ovat kooltaan niin suuria, että Suomen kokoinen alue suhteutettuna maapallon kokoon pienenisi reilun kilometrin pituiseksi läntiksi. Jos hyvin suurella planetalla kulkee joka päivä 1000 kilometrin matkan, kestää koko planeetan ympäri kulkea 100 vuotta. On sanomattakin selvää, että näin suurella planeetalla on helpompi paeta ongelmiaan. Ja itseään. Etenkin jos koko olemassaolo perustuu toisten riistämiseen. Näin suuri planeetta on tietenkin myös rutkasti mielenkiintoisempi paikka asua. Onhan Maa melko nopeasti kartoitettu. Täällä valtaa pitää noin 1000 ihmisen joukko ja muutenkin kaikki satanistisessa katsomuksessa merkittävät ihmiset tuntevat toisensa. Monet näistä valtaa pitävistä eivät suinkaan ole rikkaita tai kuuluisia. He vaikuttavat aivan tavallisilta kansalaisilta. Kovan luokan satanisteja heistä on jokainen. Suomen johtava satanisti on joku suomenruotsalainen tyyppi, joka ei ole kuitenkaan niitä kaikkein rikkaimpia. En muista hänen nimeään.

  Muilla planeetoilla tavat saattavat olla hyvinkin samanlaisia kuin Maassa. Talot ovat joka paikassa kompromissi ulkomuodon ja käytännöllisyyden välillä. Lumisissa ja sateisissa paikoissa harjakatto on todettu hyväksi muuallakin kuin Maassa. Aurinkoisissa paikoissa asumukset ovat väriltään valkeita. Toki aurinkojakin on erilaisia. Jotkut paistavat eri tavalla kuin toiset. Kielet ovat myös opittavia joka paikassa. Tosin monilla planeetoilla kommunikoidaan lähinnä telepaattisesti. Puhumista pidetään moukkamaisena. Jos et pysty ilmaisemaan itseäsi laulaen, älä sano mitään.

  Monet örkit haluaisivat siis pois Maasta. Täällä on kuulemma liikaa heitä. Suurkaupungeissa joka kolmas on alien. Jonkun pitäisi kuitenkin ajaa heidät pois. Itse he eivät osaa lähteä. Miksi niin? En tiedä. On ennustettu että minulla olisi jokin rooli örkkien ajamisessa pois Maasta. Jotkut örkit suhtautuvat tähän tyynesti.

  "Koska aloitat työsi?" yksi kysyi minulta Brysselissä 2017. Ei hän ollut lainkaan huolestunut. Ehkä hän oli lopen kyllästynyt elämäänsä. Oli ollut jo ehkä satojen vuosien ajan. Onhan muutenkin selvää, ettei örkkien tämän hetkinen hegemonia voi kestää loputtomiin. Kaiken kattavan myrkyttämisen ansiosta ihmisistä on näkökykyisiä alle promille, ja suurin osa on muutenkin tainnutettu tottelevaisiksi tomppeleiksi. Ei ole enää William Wallaceja tai Spartacuksia. Örkit tekevät mitä heitä huvittaa. Kaappaavat kauniit ja rikkaat kehoikseen ja tappelevat korkeintaan keskenään. Tämä on örkkien golden age, mutta johonkin se päättyy. Ei mikään ole ikuista.

 

  Kuten ilma on aina liian kylmä tai kuuma, pätee sama elämään muutenkin. Sitä on joko stressaantunut tai tylsistynyt. Uskon että örkit tuntevat samoin. Vaikka helppo elämä käy pitkäveteiseksi, eivät suuret muutokset ole herkkua nekään. Kaikessa on puolensa.  Örkeille on varmasti stressaavaa tulla aina toisen nahkoihin ja elää toisena. Kun koko elämä on iso roolileikki. Eihän örkki voi paljastaa ihmisille olevansa tuhansia vuosia vanha avaruusolento, mitä siitä nyt tulisi? Hänen on esitettävä tyhmempää mitä on. Örkin on sysättävä entisten persooniensa tiedot ja taidot syrjään rooliin asettuessaan ja sitä vetäessään.

  Kun örkki valtaa uuden ihmisen, hänestä tulee se ihminen. Hän hallitsee ne kielet ja taitaa ne taidot jotka kaappaamansa ihminenkin. Hänen persoonansa tulee alkuperäisen päälle. Vuosituhansien aikana örkki oppii, että on parempi tulla siksi joka kulloinkin on. Aikaisemmin hän on saattanut yrittää tuoda jokaiseen uhriinsa jotain aikaisempia piirteitään, mutta on huomanut, ettei se kannata. Vanhat persoonat pitää vaan unohtaa. Siten elämä on helpompaa.

  Kehossa on siis kaksi asukkia, joista alkuperäisen örkki alistaa ja tukahduttaa. Vaikka kaappaus on siis kaapatulle henkisesti kivulias prosessi, on se hankala myös kaappaajalle. Riippuu tapauksesta. Joidenkin kohdalla tämä on helpompaa, joidenkin kohdalla liiankin vaikeaa. Humalainen ihminen on helppo tukahduttaa. Kuten yleisesti mieleltään heikko. Uppiniskainen tuittupää taas vaikeampi tapaus. Kaappaajan pitää kuitenkin lisäksi tehdä hommia että pystyy pitämään sen hallussaan. Siksi kehoa ei vaihdetakaan noin vaan.

  Kaapatessaan ihmisen, örkki omaksuu samalla tämän tiedot ja persoonan. Örkin oma persoona puolittuu kaapatun ihmisen persoonan kanssa. Miten tämä tapahtuu? Sitä en tiedä. Onhan koko prosessi melkoinen mysteerio ihmiselle. Niinpä kun eräs engelsmanni kaappasi minut Carlislessa, osasi hän tämän jälkeen puhua suomea. Oma persoonani oli hänen persoonansa alla ja hän joutui työskentelemään ankarasti saadakseen sen tukahdutettua. Persoonani piti kuitenkin valjastaa käyttöön toimittamaan tehtäviä, joita örkki ei itse osaa tai halua tehdä. Aluksi sain protestoitua esim. alkamalla huutaa kioskilla tai keskellä katua jotain hävyttömyyksiä. Se ei ollut helppoa. Keskittyessään toimiinsa, örkki sai pidettyä minut aisoissa.

  Vaikka örkillä olisi erikoisia taitoja, ei hän ole välttämättä erityisen älykäs. Monet heistä ovat itse asiassa yllättävän tyhmiä. Kaapatessaan ihmisen örkki joutuu hyväksymään osakseen tämän persoonan. Se tulee sisältä päin. Vaikka hän kukistaakin kehon alkuperäisen asukin, saattaa se silti potkia vastaan. Ihmiskehon alkuperäinen asukki ei siis kuole vaan syrjäytyy taka-alalle. Monet örkit nykivätkin unissaan hervottomasti. Kehon alkuperäinen asukki siellä taistelee paikastaan. Örkki voi myös irtautua kantamastaan kehosta. Se nousee leijumaan astraalihahmossaan värähdellen taajuudella, jota valtaosa ihmisistä ei kykene havaitsemaan. Tällöin ihmiskeho jää sen alkuperäisen kantajan haltuun. On eri asia pystyykö ihminen enää toimimaan normaalisti. Monasti örkki saattaa pitää kehon alkuperäistä asukkia myös aktiivisena ja jättää tämän aina välillä rauhaan. Eihän ihminen tiedä mistä asiassa on kyse. Kun örkki ottaa hänet valtaansa, lamaantuu hän täysin, eikä kykene tekemään mitään. Vaikka tietäisi mitä tehdä, pystyisikö sitä tekemään? Hänellä säilyy kuitenkin toimintavalmius. Kaikilla ei säily. Örkki voi myös irtautua kantamastaan kehosta antaakseen sen alkuperäisen asukin kärsiä esimerkiksi raiskauksen tai pahoinpitelyn, ja hypätä takaisin puikkoihin sitten kun siltä tuntuu.

  Joskus örkki hylkää jo valtaamansa kehon kokonaan. Syitä hylätä keho on varmasti monia. Jos keho esim. vammautuu pahasti tai menee muuten pilalle, örkki hylkää sen nopeasti. Kun keho on niin vanha että on aika jatkaa matkaa, örkki saattaa joko eliminoida sen tai jättää alkuperäisen sielun - varsinaisen ihmisraunion - kärsimään lopun päiviään rauhassa. Tällainen örkin hylkäämä vanhus saattaa olla yllättävänkin elinvoimainen ja puskea eteenpäin silkasta elämisen riemusta vielä pitkäänkin.

  On kätevää hypätä esim. saman perheen sisällä uuteen kehoon. Vaikka vaariaan sairaalaan katsomaan tulevan lapsenlapsen raikkaaseen olemukseen. Örkki voi ajatella, että pistetään keho puoliksi. Hän on puolet ajasta lapsenlapsi ja puolet ajasta tämä voi olla oma itsensä. Sekin kaiketi onnistuu, jos örkki vaan tietää mitä tekee. Ja jos örkki on kerran ollut lakimies, suorittaa hän mielellään seuraavissa elämissään saman tutkinnon, koska se on helpompaa. 

  Jotkut örkit kiertelevät ympäriinsä. Heidän ei yleisesti ole tarkoituskaan jäädä pysyvästi kaappaamaansa kehoon. Jos kaapattu ihminen laittaa kunnolla hanttiin, tällainen kiertelevä örkki joutuu kuitenkin ajaamaan hänet niin sekaisin, ettei tilasta toivu vaikka örkki jättäisikin kehon. Toisaalta jos kaapattu ihminen ei laita ollenkaan hanttiin, saattaa örkki jäädä hänen kehoonsa asumaan vain koska se on niin helppoa.

  Örkkien elämää helpottaa ihmisten tietämättömyys. Vaikka örkki tekisikin virheen, ei sillä ole niin paljon merkitystä. Eiväthän ihmiset kuitenkaan tajua mistä on kyse. Jos joku tajuaa, ei kukaan usko häntä. Vaikka kaapattu ihminen saisi pidettyä persoonastaan kiinni, leimautuu hän lopulta vain hulluksi huutaessaan julkisella paikalla olevansa riivattu. Vaikka örkki jättäisi hänet, ei hänellä ole käsitystä siitä mitä hänelle oli tapahtunut. Koko juttu on liian raskas käsiteltäväksi. Etenkin kun käsitteet asian käsittelemiseksi puuttuvat. Pitää vain unohtaa.

  Tämä on asia, joka on helpoin muuttaa levittämällä örkeistä tietoa. Ongelma on satanismi. Maailma on heidän hallussaan. Kuinka saada ihmis-satanistit samaan veneeseen taistelussa örkkejä vastaan?

 

 

 

 

II

 

  En tiedä kuinka usein örkit muodostavat parin samaa lajia edustavan yksilön kanssa ja milloin he antavat puolisonsa pysyä ihmisenä? Uskoisin että pidemmät liitot ovat poikkeuksetta kahden örkin välisiä. En tiedä myöskään sitä, ovatko he yksiavioisia halki aikojen vai etsivätkö he mahdollisesti uutta partneria aina uuden ihmiselämän käyttöön ottaessaan?

  Voisi kuvitella kahden örkin etsivän kaunista, menestyvää ja lapsetonta pariskuntaa, joiden nahkoihin heittäytyä. Vaikka he voivat toki luoda menestyksensä itsekin alusta alkaen, mutta miksi vaivautua, jos samalla vaivalla voi löytää myös varakkaan ihmisuhrin? Silti örkkienkin keskuudessa on oma hierarkiansa, eikä heidän keskinäinen elonsa ole rauhanomaista. Kauniista, rikkaista ja vaikutusvaltaisista ihmiskehoista on kovin kilpailu.

  Kaapattavan ihmisen tulisi vähintäänkin olla jollain tavoin ulkomuodoltaan siedettävä, mikäli hänenä aikoo koko loppuelämänsä viettää. Usein örkit kaappaavat jonkun nuorukaisen, jolla on vielä koko elämä edessään. Mieluusti teini-iän ylittäneen, jotta pääsevät suoraan käsiksi aikuisen elämään. Vaikka kauniit ihmiset ovatkin haluttuja, eivät kaikki örkit etsi ulkoista kauneutta. Vuosituhansia elänyt örkki osaa arvostaa muutakin kuin ulkonäköä. Vaatimattoman näköisenä elämä on vaivattomampaa. Saa olla rauhassa tuijottajilta ja tyrkyttäjiltä. Kateelliset eivät panettele. Tämä pätee etenkin naisiin. Monet örkit ovat olleet elämänsä aikana niin naisia kuin miehiäkin. Monien mielestä naiseus on kivempaa. Tuntemukset herkempiä ja elämän pienet nautinnot ihania. Poikana elämä on kovaa. Miehenä karkeaa. Kuitenkin puolet örkeistä ovat miehiä. Niin luonto on asian hoitanut.

 

  Joutuvatko örkit noudattamaan jotain protokollaa, jonka mukaan he etenevät elämässään ja pitävät koko systeemiä yllä? Onko heidän joukossaan enemmän tasa-arvoiset ja likaisen työn tekijät erikseen? Käsittääkseni monien örkkien osa on kuitenkin vaihdella kantamaansa ihmistä, jotta heillä olisi tarvittava edustus kaikissa yhteiskuntaluokissa ja ammateissa. Vaikka esim. poliisina esiintyvä örkki ei varmaankaan rikastu, pääsee hän tätä roolia elettyään siirtymään jossain vaiheessa hieman paremmalle oksalle. Mikäpä kiire siinä on, jos voit periaatteessa elää ikuisesti?

  Samuel O'Neill käytti asiaa minulle selvittäessään toistuvasti sanaa "cocoon" tarkoittaen sillä jonkinlaista kotelokoppaa. Ennen siirtymistään uuden ihmisen nahkoihin örkit saattavat siis levätä jonkinlaisessa välitilassa, mutta sijoitettuna mihin? Missä raumalaiset örkit välitilaansa viettävät?

  Mielenkiintoinen kysymys on myös heidän tapansa lisääntyä. Minkälainen on heidän sikiöoppinsa? Ovatko he nisäkkäitä?  Kuinka paljon he lopulta haluavat täyttää maata ja kuinka paljon se yleensä on mahdollista?

  Ehkä jokainen örkki tavallaan "luo itsensä". Näin olen ainakin kuullut. Ja sitten ihmisen kehossa örkki lisääntyy ihmisen tavoin. Ei ole väliä onko isä, äiti tai molemmat vanhemmat örkkejä vai ei. Lopputulos on ihminen, jonka joku örkki voi sitten taas kaapata. Ehkä örkki-vanhemmat varaavat lapsensa jollekin "kaverilleen". Örkkihän voi esittää omaa isäänsä yhtä lailla kuin itseään. Örkin elämä on yksi pitkä näytelmä.

 

  En tiedä kuinka monta lasta Mokan perheessä on, mutta ainakaan Janne Mokka ei ole ihminen. Janne Mokka on örkki, jolla on Raunon kanssa sopimus. Ennen pitkää Rauno jää luontevasti vanhuuttaan pois Lukon johtoportaasta, minne Janne sitä ennen hivuttautuu. Sitten Rauno hyppää Jannen nahkoihin ja on taas valmis ottamaan Lukon johtaakseen tällä kertaa Janne Mokan ominaisuudessa. Jannea siihen asti esittänyt örkki siirtyy jonnekin muualle. En usko että Rauno Mokka jättää Lukkoa hetkeksikään vieraisiin käsiin. Hän ei halua riskeerata RTK:ta typerien ihmisten riistettäväksi ja pilattavaksi. Lukosta itsestään hän ei ole saanut irti juuri mitään, mutta siivousfirma on ollut menestys. Syy on varmaankin siinä, ettei hän ole itse sen puikoissa. Voihan Rauno Mokka nousta Lukon johtoon jonain muunakin tyyppinä kuin Jannena, mutta olisi hänen pöyhkeällä luonteelleen jotenkin ominaista jatkaa saman perheen edustajana. Joku siitä närkästyy, mutta se ei ole Rauno Mokkaa ennenkään häirinnyt. Kukaan ei kuitenkaan kritisoi häntä kasvotusten, sillä ihmiset hänen ympärillään ovat vahvasti manipuloituja. Ainakin kaikki satanistit.

  Rauno Mokka on siis alunperin samanlainen projekti kuin Jannekin. Hänessä paljastavaa on nimi ja ammatinvalinta koulutuksineen, jotka eivät voi olla sattumaa. Sama örkki joka valitsi ja ohjaili itselleen Rauno Mokan, jotta voisi tämän nahoissa hallita Lukkoa, on ehkä hallinnnut seuraa jo ennen Mokan aikakautta. Kuka tämä örkki on ollut ennen kuin hänestä tuli Rauno Mokka, on minulle arvoitus. Ehkä totuus löytyy Lukon historiikeista, joita ei tosin pidetä erityisen totuudellisina. Voihan toki olla niinkin, ettei tämä kyseinen örkki ollut jääkiekon kanssa tekemisissä ennen Mokaksi tuloaan. Sitä en usko. Niin tai näin, Rauno Mokka tunnetaan Raumalla myös nimellä "Elefanttimies".

 

 

 

 

III

 

  Pääasiassa kantamansa ihmiskehon lisäksi nämä örkki-lajin edustajat pystyvät siirtymään jonkun toisenkin ihmisen nahkoihin luopumatta jo anastamastaan kehosta. Myös reptilianeilla eli ns. avaruusliskoilla on tämä sama satanistinen ominaisuus. Tämä kuitenkin edellyttää valtakirjaa ko. ihmiseen, eli esim. lapsen satanistiset vanhemmat ovat myyneet hänet muuta etua saadakseen. Tällaisia epäonnensotureita ei käy kateeksi, sillä he joutuvat omina itseinään sitten kohtaamaan seuraukset niille asioille, joita örkit tai reptiliaanit heidän kehossaan ovat toteuttaneet. Toisaalta satanisteja hekin ovat, vain hyväksikäytetympiä kuin satanistit keskimäärin.

  Turkulainen Vesa Lineri on tällainen tapaus. Hänen vanhempansa möivät hänet pahoille voimille saadakseen itse olla rauhassa. Erilaiset örkit, kuten Vesan kaveri Akseli Aantaa, käyttävät Vesan kehoa niin halutessaan. Usein Vesa bailaa kuin hullu tietämättä seuraavana aamuna mitä taas on tapahtunut. 2010 Vesan äiti kysyi minulta, voisiko olla mahdollista tehdä asialle jotain? Pidin Vesasta, joten tein asiasta tiedusteluja. Olisi se ollut mahdollista, mutta silloin jonkun toisen olisi pitänyt mennä Vesan tilalle.

  Myös edesmennyt raumalainen merikapteeni Antero Vene oli tällainen muodonmuuttaja. Toki omana itsenäänkin manipuloiva ja sadistinen satanisti, mutta liskon käyttämänä täysin mielivaltainen sekopää, jonka uhriksi päädyin muutaman kerran itsekin. Kemira-laivan saunassa jouduin veljeni ja isäni kanssa todistamaan, kuinka Vene ensin leikitteli ajatuksella raiskata minut ja veljeni. Istuessani hänen sylissään tunsin hänen jättimäisen peniksensä nousevan allani; se oli suurin piirtein yhtä pitkä kuin käteni. Naureskellen hän ehdotti isälle että he raiskaisivat minut ja veljeni ja heittäisivät sitten ruumiit yli laidan. Isä ei suostunut tähän, vaan kehotti minua hyppäämään pois Antero-sedän sylistä. Tämä vain nauroi pilkallisesti käsistäni kiinni pitäen. Sitten hän alkoi yhtäkkiä muuttua vihreäksi liskomieheksi pelosta täristen. Ensin tärisi Vene ja sitten lisko joksi hän rupesi väriltään, kooltaan ja kasvoiltaan muuttumaan. Liskon ominaisuudessa hänen kasvonsa eivät kuitenkaan näyttäneet enää pelästyneiltä, vaan ennemminkin hämmentyneiltä ja sitten vihaisilta, vain tullakseen lopulta samaa reittiä takaisin ihmismäiseen muotoon. 

  Häijyimmillään lisko ei juuri ihmistä muistuttanut. Sen silmät olivat kuin käärmeellä ja sen kyhmyyntynyt iho oli muuttunut suomuiseksi. Käsissään sillä oli kolme pitkää sormea terävine kynsineen. Kooltaan olio kasvoi parikymmentä senttiä, eikä Vene itsekään ihan pieni mies ollut.

  Kysyin isältä pitäisikö meidän mennä ulos saunasta? Hän vain tapitti tätä tärisevää muodonmuuttajaa.

  "Menkää vaan mutta minä ainakin katson tämän loppuun, kun kerrankin jotain tällaista pääsee todistamaan", isä sanoi.

  Lopulta muodonmuutos palasi takaisin Veneeksi, joka lepäsi lauteiden nurkassa voimattomana silmät ummessa. Isä raotti hänen silmäluomiaan, mutta hän oli jo muuttunut takaisin ihmiseksi. 

  Vielä samana iltana puhuimme isän kanssa asiasta, mutta seuraavana päivänä hän oli sen jo unohtanut, enkä tainnut sitä enää itsekään illalla muistaa.  

  Laivan komentosillalla ihmettelin 6-vuotiaan vilpittömyydellä miksi Antero-setä muuttuu laivan ruoriin tarttuessaan käärmeeksi. Vene suuttui kysymyksestäni ja käski minut alas sillalta. Myöhemmin hän etsi minut käsiinsä ja antoi minulle extra-annoksen fluoria tai muuta myrkkyä, jotta pääni menisi huolella jumiin, enkä enää näkisi hänen muodonmuutoksiaan.

  Olin silloin niin nuori, etten osannut häntä pelätäkään, ainoastaan ihmetellä. Myöhemmin opin Venettä kuitenkin pelkäämään, kun hän viinaa saatuaan jahtasi minua ympäri Mouhijärven asuntoamme ollessaan siellä vierailulla. Ensin hän nussi isää, sitten raiskasi äidin, mutta kun oli aika siirtyä minuun, onnistui äiti viemään minut turvaan naapuriin yöksi. Veljeni oli mennyt jo aikaisemmin yöksi kaverilleen.

  Vaikka Vene olikin paatunut pedofiili, ei hän voinut kuitenkaan niin ajattelematon olla, että tekisi jotain tällaista. Mutta eihän se ollutkaan Vene, vaan joku lisko joka valtakirjansa turvin ohjaili Venettä miten parhaaksi katsoi. Kaiketi Veneen satanistinen isä oli myynyt hänet muuta hyötyä saadakseen.

  Reptilianit ja örkit ovat siis samaa puoluetta - satanistista puoluetta. Heillä on joitain samoja ominaisuuksia, mutta örkit vaikuttavat ihmisten keskuudessa, eivät jossain toisessa ulottuvuudessa meidän tavoittamattomissamme. Örkit kaappaavat ihmisen elääkseen elämäänsä hänenä kokonaisvaltaisesti, kun taas reptilianit ihmisen hahmossa lähinnä kylvävät tuhoa ympärilleen.

 

  Olen itsekin joutunut örkin kaappaamaksi Carlislessa, Englannissa. 

  Kaikki alkoi kun Lontoon reissullani saavutin yhtäkkiä jostain syystä 20/20 - näkökyvyn. Olisiko se ollut kaatumisen seurauksena tapahtunut aivotärähdys, tai jotain vastaavaa. Kykenin havaitsemaan örkit, joita Lontoo on täynnä, mutta en tiennyt mistä on kyse. Menin kysymään yhdeltä seurueelta, miksi heillä kaikilla on värikkäät naamarit päässä?

  "Onko Lontoossa tänään jotkut yleiset naamiaiset, kun naamaripäitä tulee koko ajan vastaan?" kysyin.

  Itse asiassa heitä oli enemmän kuin naamarittomia. Lisäksi osalla porukasta oli aivan uskomattoman näköisiä asuja. Mm. marsipaanimies - tai ehkä se oli Michelin-ukko - käveli minua vastaan.

  Porukka naureskeli yllättyneenä jutuilleni. Kun poistuin, huomasin yhden heistä lähtevän seuraamaan minua. Menin läheiseen pubiin piiloon. Pian hän ilmestyi viereeni baaritiskille juttelemaan niitä näitä. Jossain vaiheessa hän kysyi, näenkö vielä naamareita? En nähnyt. Kaiketi hän terästi juomani, koska olin taantunut takaisin sokeuteen. Aloin olla jo humalassakin, eikä asia minua enää vaivannut. Mies poistui. Pian viereeni istui toinen mies, jonka kanssa aloin jutella. Vertailimme elämäntarinoitamme.

  Mies otti minusta selvää ilmeisesti enemmänkin ja seurasi minua Carlisleen. Eräänä iltana paikallisessa pubissa hän ilmaantui seuraani ilkeästi virnistellen. Muistin hänet Lontoon reissultani, enkä suostunut menemään hänen kanssaan ulos. Mutta hän odotti minua sulkemisaikaan asti ja vaikka pääsin poistumaan takaovesta, löysi hän minut pimeältä sivukadulta ja juoksi rinnalleni. Sitten hän vain siirtyi päälleni ja hetkeksi sekosin.

  Välittömästi minut kaapattuaan tämä olio juoksi paikallisen yökerhon vessaan tarkastamaan saalistaan. Muistan hänen sadatelleen anastamansa kehon sukupuolielimien kokoa ja joutuneen lisäksi tappeluun heti samana iltana joidenkin paikallisten jätkien kanssa.

  Seuraavat päivät olivat melkoista painajaista, kun aina välillä havahtuessani seurasin elämääni silmieni läpi, jonkun muun sitä ohjaillessa. Kun oikein keskityin, sain vielä huudettua jotain yksittäistä, mutta muuten en pystynyt juurikaan vaikuttamaan kehoni liikkeisiin tai muihin toimintoihin.

  Lopulta olio kuitenkin irtautui kehostani. Kai hän inhosi epämiellyttävää elämääni ja asemaani. Maineeni Carlislessa taisi olla melkoisen huono, kun etelä-helsinkiläisen satanistin kiroamana olin jo ehtinyt tekemään itsestäni pellen ja maalitaulun kaiken maailman kusipäille. Örkki joutui tappelemaan toisenkin kerran paikallista miesjoukkoa vastaan ja puolustamaan paikkaansa myös kouluympyröissä.

  En muista kuinka monen päivän jälkeen heräsin huoneeni lattialta sekaisena ja kylmissäni. Siitä otti toipua muutaman viikon. Tiedä sitten olisiko kuukausi anastettuna jo tuhonnut minut, enkä olisi kyennyt toipumaan entiselleni. Varmasti en ole ainoa, jolle näin on käynyt.

  En tiedä miksi tuo kyseinen örkki halusi minut, mutta ehkä se johtui elämäntilanteestani, joka sopi hänelle mainiosti. Vanhempani olivat kuolleet ja minulla oli pientä perintöä luvassa. Sen turvin hän olisi mainiosti kyennyt selittämään muita opiskelijoita leveämmän elämäntyylin, eivätkä vaivaannuttavat perhevierailut olisi piinanneet häntä. Ehkä kahden maan välillä sukkuloiminen kiehtoi häntä ja tarjosi enemmän vaihtoehtoja itsensä toteuttamiseen.

  Vaikka örkki ei ehtinytkään olla nahoissani kuin ehkä viikon, ehti hän tehdä vaikutuksen ihmisiin. Päänahkaani himoinneet paikalliset tyypit pelkäsivät minua nyt niin, että jättivät kokonaan rauhaan. Heitä hävetti ottaa kuonoon hintelältä rillipäältä, joka pisti yksin koko porukan pinoon. Sama ei saanut toistua. Sain siis kulkea kaduilla rauhassa.

  Koululla muutama perääni ilkkunut kiusanhenki ei enää katsonut minua ivallisesti, vaan käänsi katseensa minut nähdessään. Örkki oli laittanut heidätkin ruotuun. Itse en siihen pystynyt. Olin heikkomieliseksi manipuloitu ja myrkytetty. Muutama koulukaveri naureskeli, miten olin ollut kuin uudestisyntynyt. "Miksi palasit tuohon vanhaan?" yksi kysyi minulta. En kyennyt vastaamaan mitään, eikä hän olisi tapahtunutta uskonutkaan.

  Kun tulin lomalle Suomeen, Raili-täti Mouhijärveltä puhui outoja:

  "Odotin että minkä näköinen Ville sieltä tulee, mutta sama Ville se on. Et ole kelvannut kenellekään."

  Lienee sanomattakin selvää, että Raili on itsekin örkki. Kuten monet muutkin sukulaiseni.

 

 

 

 

IV

 

  Örkki-lajin edustajia asuu paljon Iso-Britanniassa, erityisesti Lontoossa. Toinen heidän suosimansa paikka on Hollanti, joka taitaakin olla pitkälti heidän luomuksensa. Benelux-maat yleisesti heidän suosimaansa aluetta. Örkkejä asuu runsain mitoin myös Los Angelesissa sekä kaikissa maailman isoimmissa metropoleissa. Myös monet pikkupaikat, kuten juuri Rauma sekä esim. Latvian Ventspils ovat vahvasti heidän kansoittamiaan. Yleisesti ottaen satamakaupungit ovat läpeensä satanistisia ja siis myös örkkien maaperää.

  On huomiolle pantavaa, että EU:n pääkaupunki Bryssel on täynnä örkkejä. Euroopan Unioni on örkkien suunnitelma saada koko maanosa keskitettyyn hallintaan. EU:n retoriikassa puhutaan eurooppalaisista arvoista. Ikään kuin Belgiassa ajateltaisiin Suomen etua. Eri maiden poliitikot menevät Brysseliin, missä heidät kaapataan. Takaisin saapuu susia lampaiden vaatteissa. Tai ainakin pikkutakeissa.

  Chris O'Neill sanoi, että Lontoo on maailman vaarallisin kaupunki ja The Mall sen vaarallisin katu. Öiseen aikaan välitilassa olevat örkit roikkuvat eteerisissä olomuodoissaan The Mallia reunustavissa puissa. He odottavat sopivaa uhria, jonka nahkoihin heittäytyä. Miksi The Mall?  Ehkä niillä main on jonkinlainen portti, jota örkit käyttävät siirtymiseen. Joku toinen puhui Lontoosta "Toontownina", viitaten Who Framed Roger Rabbit - elokuvan piirroshahmojen asuttamaan kaupunkiin. Näyttäväthän monet örkit animaatiohahmoilta.  

  Samuel O'Neill taas mainitsi Venäjän siinä mielessä hauskaksi paikaksi, että kukaan örkki ei halua sinne, eivätkä sikäläiset sieltä pois. Moskova ainakin on täynnä örkkejä. Venäjällä tavallinen kansakin tietää, että ylintä valtaa maassa ei pidä pelkkä presidentti. Venäjää hallitsee pieni joukko ihmisiä, joista presidentti on vain yksi porukasta. Kuka sitten kontrolloi tämän ryhmän yksilöitä? Ainakaan sionistinen pankkiiri-eliitti ei tunnu saavan Venäjää ruotuun. Suurinta osaahan maailman valtioista kontrolloi niitä lainoittava taho, sionistit. Mutta mitä raha on? Tätä nykyä ei edes paperia. Pelkkiä numeroita ruudulla. Todellista valtaa käyttävätkin juutalaisten pankkiirien lisäksi ne tahot, joiden kanssa reptilianit ja muut satanistiset alienit tekevät yhteistyötä. Örkit eivät käsittääkseni pyri osaksi globaalia valtaeliittiä. He pyrkivät hallitsemaan taustalta. Heidän tärkein agendansa on pitää ihmiset myrkytettyinä. Jotain tästä massiivisesta myrkytys-projektista kertoo se, ettei esimerkiksi Chris O'Neill ollut tarpeeksi puhdas kyetäkseen havaitsemaan örkkejä. Ei riitä että välttelee myrkkyjä mahdollisimman paljon. Pysyäkseen puhtaana, pitää jokainen suupala miettiä erikseen. Jos lähipiirissä on joku örkki tai heidän apurinsa, ei sekään riitä.

 

  Koska örkit katsovat olevansa ylivertaisia asemaltaan ihmisiin nähden, alistavat ja kusettavat he ihmisiä niin paljon kuin parhaaksi näkevät. Silti heitä katsotaan ylöspäin, sillä heidän äärimmäinen kusipäisyytensä nähdään voimakastahtoisuutena ja luonteen lujuutena. Ympärilleen he luovat kulttuurin, jossa kusettaja ja kiusaaja on sankari. Tällaisessa ympäristössä viihtyvät ihmiset pääsevät heidän kauttaan pitkälle, talloen alleen älykkäät ja herkät.

  Monesti örkeistä on myös yhteisöjensä pidetyimmiksi tyypeiksi, joihin luotetaan ja joita varauksetta kehutaan, vaikka kukaan ei oikein tiedä miksi. Kaksinaamaisuus jyllää sanan kaikissa merkityksissä. Örkit ovat kovia eläytymään ja näyttelemään roolejaan. Örkin osa on tulla siksi jonka hän on kaapannut. Menestyvien satanistien on syytä miettiä, ovatko he alttiita kehonsa ja elämänsä kaappaamiselle. Julkisuudessa näyttäytyviä ei käsittääkseni mielellään kaapata, koska örkit eivät halua ottaa turhia riskejä paljastumisesta. Siksi monet satanistiset liikemiehet pitävätkin profiilinsa ainakin jossain määrin julkisena. Tulkoon silti sanotuksi, että en ole tästä asiasta lainkaan varma.

  Uskon että lopulta örkkien tarkoituksensa on kuitenkin ottaa haltuunsa maailmanlaajuisesti kaikki merkittävät ja päättävät asemat. Ihmiset olisivat tällöin tyystin orjan asemassa, eikä heillä näin ollen olisi asiaa ns. julkisuuteenkaan, jonka määritelmä kuitenkin muuttuu koko ajan. Toki örkit voisivat pysytellä omissa oloissaan. Omissa perheissään. Hypätä uuteen kehoon aina saman perheen sisällä. He haluavat kuitenkin olla joka puolella. Heidän pitää saada olla läsnä kaikkialla, jotta he voivat tehokkaasti myrkyttää ihmiset ympäri maapalloa. Ja heitä tulee jostain lisää koko ajan.

  Lopulta örkkien vaikutus on siis äärimmäisen tuhoisa, kun kaikki luova ajattelu ja toiminta kitketään pois tyhmentämällä ihmiset. Maailma tarvitsee kukoistaakseen monimuotoisuutta, mutta örkkien hegemoniassa sellaiselle ei ole sijaa. Lopulta kun kaikki on tuhottu ja loppuun käytetty, he nostavat kytkintä ja vaihtavat planeettaa. Mikäli raiskattu planeetta kokee aikojen saatossa uuden renessanssin, saattavat he tulla takaisin sitä pilaamaan.

  Omasta vinkkelistään örkit näkevät itsensä toisin. He ovat mielestään ravintoketjun huipulla. Heille on luonnollista käyttää ihmisiä hyväkseen. Samalla tavoin kuin ihmiset käyttävät eläimiä. Mitä örkit tekisivät, elleivät toteuttaisi luontoaan? He kokevat itsensä myös hyödyllisiksi kirjureina. Kuolemattomina he kantavat historiankirjoitusta mukanaan. Silloinkin kun kirjoitettu historia hukkuu, unohtuu tai vääristyy. Heidän kauttaan vanhat tiedot ja taidot eivät katoa, vaan ovat palautettavissa kaikkien tietoisuuteen.

 

  Jostain syystä örkit ovat erityisen kiinnostuneita ydinvoimasta. Jos joku on ihmetellyt, miten voi olla mahdollista, että Olkiluodon ydinvoimalan kolmosreaktori ei vieläkään ole tullut valmiiksi, on syy örkkien. He vitkuttelevat projektia, koska saavat reaktorista jotain irti. En ole asiantuntija, mutta jotenkin he hyötyvät vallitsevasta tilanteesta. Syy vieritetään tietenkin milloin kenenkäkin kontolle. Ydinvoimalan johdossa löytyy oletettavasti runsas edustus tämän lajin edustajia, kuten on laita muissakin ydinvoimaloissa ympäri maailmaa.

  Ihmisten tarvitsema sähkö voitaisiin kyllä tuottaa uusiutuvilla energianlähteillä. Sitä ei kuitenkaan sallita. Karu totuus on, että nämä satanistiset oliot nauttivat liikaa ydinvoimasta ja sabotoivat muiden energianlähteiden kehitystä maailmanlaajuisella verkostollaan. Koska he eivät kuitenkaan ole maa-planeetalla kuin käymässä, ei asia heitä hetkauta. Heidän olemassaolonsa ilmeisesti edellyttää sortoa ja tuhoamista, kuten muillakin satanisteilla.

  Koko Olkiluodon ydinvoimala pitäisikin purkaa. Etenkin se surullisen kuuluisa kolmosreaktori. Örkkien strategia on luultavasti riistää Rauman seutua aikansa ja lopulta tuhota koko maakunta "ydinvoimalaonnettomuudella". Näin ei tietenkään saa päästää käymään. Ihmisiä ehkä lannistaa tällaisten avaruushirviöiden mahti, mutta kaiken lamauttavalle pelolle ei saa antaa valtaa. Tämä projekti ei tule olemaan yksin ihmisten käsissä, mutta meidän on tehtävä osamme. Ydinvoiman seuraksena Raumalla on myös paljon “mutantteja”, jotka näkevät örkit ja pystyvät kaikenlaiseen. Heitä ei voi myrkyttää. Tämän kaltaisia ihmisiä tarvitaan taistelussa örkkejä vastaan. On tietenkin sääli, että heistäkin suurin osa kuulunee Kerhoon. Kun ilman on niin vaikea pärjätä elämässään. Suhtautuminen örkkeihin on Raumalaisten keskuudessa hyvin arkipäiväistä. Ollessani mukana Rauman Lukon fani-reissuilla, sain kuulla kuinka Raumalla ei kannata liikkua pimeään aikaan. Tai kuinka paikallinen katunäkymä on välillä aikamoista mörköoopperaa. Miten monet raumalaiset osaavat välttää örkkejä. Sitä en tiedä miten he sen tekevät? Miten kaapatuksi tulemista voi välttää? Ehkä kyse on siitä, ettei päästä örkkejä seuraamaan itseään ja opiskelemaan tapojaan. 

  Mahtaako kukaan muuten muistaa takavuosilta lehtijuttua, jossa Rauno Mokka uhosi räjäyttävänsä koko ydinvoimalan palasiksi mikäli kokee sen tarpeelliseksi? Nyt tuota artikkelia tai siihen viittaavia kirjoituksia ei löydy enää internetistä, mutta jollain se varmasti on hallussaan.

 

 

 

 

V

 

  Ennen vanhaan örkit myrkyttivät kaivot, nykyään vesijohtoveden, eikä se tietenkään siihen jää. Ihmispopulaation myrkyttäminen fluorilla, alumiinilla ja muilla aineilla on todella systemaattista ja alkaa niin nuorella iällä, että sitä vastaan suojautuminen on lähes mahdotonta. Ei myrkytystilaa toisaalta kannata maksimoidakaan ja siksi onkin syytä välttää pahimpia myrkkyjä kuten virvoitusjuomia, olutta, makeisia, eineksiä, pikaruokaa ja fluorattuja hampaanhoito-tuotteita.

  Kolmannen maailman ihmiset on helppo myrkyttää jakamalla heille ilmaista - mitä tahansa ilmaista suuhunpantavaa. Örkit ovat toki levittäytyneet myös niihin maailman kolkkiin, joita länsimainen kulutuskäyttäytyminen ei ole vielä ottanut valtaansa. Esim. Papua-Uuden-Guinean ihmiset myrkytetään ohjaamalla heitä käyttämään hammastahnaa vartalo- ja kasvomaalina.

  Langattomat verkot, erilaiset tuki-asemat, GWEN-tornit ja vastaavat tuottavat sähkömagneettisia kenttiä ja altistavat ihmisiä säteilylle. Myös hengittämämme ilma myrkytetään tuuppaamalla lentokoneista taivaalle raskasmetalleista jauhettua silppua, joka sitten pikkuhiljaa laskeutuu päällemme. Näitä vanoja näkee Suomenkin taivaalla tasaisin väliajoin, eikä satanistinen valtamedia tutki asiaa millään tavalla.

  Kemikaalivanoja aiheuttavia lentoja ei näy Flightradar24 - sivulla. Jos kysyt asiasta, ilmoitetaan että kyseessä ovat harjoituslennot. Kuinka voi olla, että vanoja ilmestyy vain harjoituslennoilta? Niitä väitetään tiivistysjuoviksi, toisaalta kiistetään koko asia ja toisaalta kerrotaan että kyse on ilmastonmuokkauksesta tai armeijan harjoitteista tai muusta sellaisesta. Pitkään koko asiasta ei hiiskuttukaan mediassa. Kaikki siihen liittyvä kuitattiin hölynpölynä. Sitten ilmiötä alettiin selittää ilmastonmuokkauksena ja armeijan harjoituksina.

  Ihmismieleen vaikutetaan myös audiovisuaalisella (tai pelkällä kuvalla/äänellä) häirinnällä ja hypnotisoinnilla. Turhaan eivät vallanpitäjät vältä television katselua, sillä se yksinkertaisesti tyhmentää ihmisen. Jos haluaa nähdä elokuvan ilman manipulaatiota, pitää se mennä katsomaan elokuvateatteriin. En kyllä laskisi senkään varaan. Suurin osa Hollywood-elokuvista on täynnä kaikenlaisia triggereitä ja ihmismieltä lamauttavaa häirintää. Blu-ray tulee jäämään viimeiseksi ns. kotivideoformaatiksi, johon ei lisätä lamauttavaa manipulaatiota. Siksi monet superrikkaat kokoavat videokirjastoaan blu-rayn varaan. En kyllä laskisi enää senkään varaan.

  Television ohjelmavirta on kuitenkin nykyään niin lamauttavaa ja hypnotisoivaa, ettei sieltä kannata katsella elokuvia tai mitään muutakaan. Televisio näet sotkee ihmisen aivotoiminnan. Signaali on vääristelty, korruptoitunut. Nopeasti läpi ajettu television digitalisaatio ajaa örkkien agendaa. Televisio vääntää ihmisen aivot sellaiseen tilaan, että hän on alttiimpi alitajuiselle manipulaatiolle. Lisäksi kun ihminen ei voi ajatella selkeästi, on hän taipuvaisempi uskomaan mitä tahansa median välityksellä kerrotaankin. Etenkin jos samaa viestiä toistetaan kerta toisensa jälkeen. Samoin kuin fluori, alumiini ja muut myrkyt, aiheuttaa myös televisio häiriön ihmisen kyvyssä havainnoida ympäristöään. Taajuus jolla ihminen värähtelee, riittää enää siihen varjojen maailmaan, jossa suurin osa meistä elää. Maailma on energian värähtelyä. Olemme kaikki yhtä. Ihmiseltä on viety kyky aistia ja ymmärtää tämä asia.

  Koska psyykkiset kyvyt eivät näy päälle päin, yritetään sellaisia omaavia ihmisiä houkutella paljastamaan itsensä tuottamalla televisio-draamoja, joissa erilaiset meediot ja vastaavat auttavat viranomaisia rikosten ratkomisessa. Todellisuudessa kyvykkäät ihmiset halutaan lääkitä tukkoon ja lyödä kouraan diagnoosi mielisairaudesta. Tämän jälkeen heidän loputkin mahdollisuutensa elämässä tuhotaan miten vain kyetäänkin. Usein kun jotain gang stalkataan, on kyse örkeistä, jotka ovat ottaneet heitä haittaavan ihmisen tähtäimeensä. Örkeillä on omat verkostonsa jotka limittyvät kaappaamattomien satanistien verkostojen kanssa.

  Kuten kyvykkäät, myös neuvokkaat halutaan myrkyttää. Jos joku levittää netissä tietoa asioista, tulisi hänen osata myös peitellä jälkensä. Muuten hänet kyllä löydetään ja vaiennetaan myrkyttämällä huomaamattomasti paras terä pois. Yksikin tietäjä on örkeille liikaa. Koko satanistinen maailmanjärjestys tukee heidän suvereniteettiaan. Kovan luokan satanistit ovat myyneet muut ihmislajin edustajat halpaan hintaan. Ei riitä että on rikas tai koulutettu. Muistan kun 2010 eräs turkulainen vaikutusvaltaisen perheen vesa valitti sitä, että opiskelijatkin pitää myrkyttää. Hänen näkökulmastaan duunarien aivotoiminnalla ei ollut niin väliä, mutta opiskelijakapakoiden kuten Proffan Kellarin olisi hänen mukaansa suonut olevan myrkytysvapaita paikkoja. Sanoin hänelle, että ei kai sillä niin väliä ole mistä ne myrkyt saa, jos ne kuitenkin jostain saa. Hän vastasi, että on väärin ettei ihmisillä ole mahdollisuuttakaan välttää myrkkyjä. No, tämä kirjoitus tähtää siihen, että sellainen mahdollisuus olisi. Helppoahan se ei ole. Etenkään hyvän ruoan ja juoman ystävälle. Riippuu tietenkin myös siitä, mitä pitää hyvänä ruokana ja juomana. Kesällä 2011 turkulaisen ravintola Blankon kokit tulivat jutulleni. Örkkejä vai ei, sitä en osaa sanoa. He kertoivat laittaneensa kaverini Rampen salaattiin "jarrua", käytyäni tämän kanssa Blankossa istuskelemassa. Minua ei kuulemma tarvinnut myrkyttää, koska liittyisin kuitenkin pian Kerhoon. Se oli heidän mielestään väistämätöntä. Vuoden 2000 tienoilla tapasin käydä Helsingin Yrjönkadulla sijainneessa suomalaista ruokaa tarjonneessa opetusravintolassa syömässä. Kerran ravintolan tarjoilijatar tuli baarissa jutulleni ja vaati itkuisena, etten kävisi enää heillä syömässä. Ravintolaa pyörittänyt vanhempi nainen kun halusi aina että annoksiini laitetaan iso määrä "jarrua". Eli fluoria. Ehkä ravintolan pitäjä oli örkki, ehkä ei. Satanistisessa maailmassa myös laamannit myrkytetään. Sekä kaikenlaiset vastarannankiisket.

  Satanistinen elokuvatuottaja Joel Silver kehotti minua välttämään televisiota. Kutsui sitä nimellä "idiot box" ja sanoi lisäksi, ettei oikeastaan katso elokuviakaan, koska ne ovat hänen mielestään lähes poikkeuksetta pelkkää paskaa. Hän selitti korskeaan tyyliinsä, että vaikka hän elokuvia tekeekin, ei hänen tarvitse niitä silti katsella. Silver sanoi toki arvostavansa esim. Stanley Kubrickia, vaikka ei tosin hänenkään elokuvistaan juuri perusta.

  Silverin piti neuvoa minua elokuvatuottajan ammatissa, mutta hyvin pian hän tajusi homman mahdottomaksi. Samuel O'Neill sotki ja teki tyhjäksi kaikki kohdalleni luomansa alustukset yhtä pian kuin oli ne alkuunkin saattanut. Jokaisen uravalinnan kohdalla satanistinen oraakkeli, eli ilmeisesti "Looking Glass" kertoi ettei "tuostakaan tule todennäköisesti yhtään mitään". Huvittavaa ennustetuissa skenaarioissa on se, että ne toteuttavat usein itseään ihmisten antaessa periksi todennäköisyyksille. 

  Looking Glass on amerikkalaisten extra terrestriaaleilta saama/anastama laite, joka ennustaa tulevaisuutta näyttämällä todennäköisesti toteutuvat skenaariot reilun 80% tarkkuudella. Toisaalta Chris O'Neill kertoi sen jääneen välillä alle 50% tarkkuuden. Laitteen tarkkuus riippuu paljolti sitä operoivan osaavuudesta.

  Samuel O'Neill kertoi Joel Silverin masentuneen siihen kurkattuaan. Hän kertoi myös jenkkien hakanneen päätään seinään Vietnamissa, koska Looking Glass näytti heidän todennäköisesti tulevan voittamaan sodan. Hirtehiseksikin äityvä Vietnamin sodan läpikäyminen sadoissa amerikkalaiselokuvissa kumpusi hänen mukaansa epäonnella hävityn sodan traumoista.

  Upporikas satanisti katsoo Looking Glassista miten hänellä tulee menemään. Jos näyttää pahalta, hän muuttaa koko elämänsä. Kaiken. Samuel O'Neillin mielestä niin ei kannata tehdä. Onhan kone näet laskenut tämänkin vaihtoehdon. Ehkä se oli sitä Samuelin sarkasmia.

  Mitä lasketaan siihen, että muuttaa kaiken? Ei riitä että vaihtaa ihmiset ympärillään ja muuttaa toiselle puolelle kaupunkia. Pitää muuttaa lisäksi tapaansa ajatella. Vaihtaa mielipiteitään. Uudistua sisältä päin. Ulkoinen ympäristö on multimiljardöörille lähinnä kulissi. Ystävät potentiaalisia vihollisia, eikä se asia muutu, vaikka vaihtaisikin ympyröitä.

  Itselleni jäi epäselväksi, onko Looking Glass Hesekielin pyörää ja Contact-elokuvasta tuttua pyörivää rakennelmaa muistuttava jättimäinen, maan alaiseen luolaan sijoitettu härveli, vai kannettavan tietokoneen kokoinen laite. Arvioisin kyseessä olevan kaksi eri laitetta, jotka tukevat toisiaan.

  Kun minua oltiin vasta houkuttelemassa liittymään Illuminatiin, Lady Forester sanoi, että he eivät ole sitten mitään liskoja. Kerroin asiasta Samuelille, joka sanoi puolestaan että tuollainen Lady Forester on. Menee aina asioiden edelle. Eihän koko asia ollut tullut vielä edes puheeksi.

  Samalla tavalla satanistit menevät asioiden edelle pilatessaan projektini ja usuttaessaan minut näin kirjoituksiini. He ovat antaneet kertoa itselleen kuinka tulen lopulta kuitenkin voittamaan pelin. On siis parempi piinata minua nyt niin paljon kuin mahdollista. Ottaa tilanteesta kaikki irti niin kauan kuin se on mahdollista. Vaikka tämä johtaakin juuri siihen tilanteeseen, joka heille on ennustettu. Siitä he eivät osaa piitata. Tyhmiä kun ovat. Ja jos he eivät niin tekisi, joku muu tekisi joka tapauksessa. Satanismi kun perustuu hyväksikäyttöön. Kaikki käyttävät toisiaan hyväkseen niin paljon kuin mahdollista. Se estää järkevät päätökset ja rakentavan toiminnan. Tämä on mahdollistanut myös minun kotisivu-projektini.

 

  Joku on ehkä ihmetellyt, miksi arabit rakentavat Dubaita kuin viimeistä päivää vietäisiin? Mikä ihmeen vimma heille on tullut yhtäkkiä tuhlata kaikki rahansa säihkyviin pilvenpiirtäjiin? Syynä on satanistinen oraakkeli. Arabit ovat kuulleet menettävänsä taloudellisen asemansa jossain vaiheessa. Ehkä melko piankin. Saattaahan olla, ettei öljyä tarvita enää samassa mittakaavassa parinkymmenen vuoden päästä. Tai että sen arvo laskee suuren tarjonnan vuoksi. Ehkä keksitään jokin korvaava tuote. Niin tai näin, arabit ovat saaneet tietää ettei öljyraha ole ikuista. Myös juutalaisten juonet saattavat kuristaa itämaat ahtaalle. Niinpä esimerkiksi Saudi-Arabia yrittää nyt monipuolistaa tuotantorakennettaan. Saa nähdä, antavatko saudit pian naistenkin elää ihmisten tavoin.

  Qatar ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat osanneet ajatella saudeja isommin. Dubai on pian valtava suurkaupunki. Abu Dhabikin melkoinen keskittymä. Qatar lahjoi itselleen jalkapallon mm-kisat. Kun öljyrahat sitten loppuvat, on jotain minkä päälle rakentaa uutta huomista.

  Burka, niqab ja muut muslimien naistenvaatteet kummastuttavat länsimaalaisia. Miksi naamioitua? Kenties arabimaissa örkit ovat järjestäen naisia. Tietty joukko naisia, jotka todellisuudessa hallitsevat koko muslimimaailmaa. He eivät halua liikkua julkisilla paikoilla omilla kasvoillaan, joten ovat luoneet peittävistä asusteista standardin. Ehkä arabimaissa ihmisiä on vaikeampi myrkyttää, joten siellä elävät örkit eivät voi ikinä täysin luottaa näyttävänsä ihmisiltä.

 

  Ihmiskuntaa myrkytetään saman pyramidirakenteen mukaan kuin sitä hallitaankin, eli alimmalla tasolla olevat saavat suurimman annoksen myrkkyä ja pienimmän annoksen tietoa ja vaurautta. Siksi halpatuotteiden myrkytysprosentti on suurempi kuin luksustuotteiden. Siksi vain superrikkaat saavat tietääkseen mitkä elintarvikkeet eivät ole lainkaan myrkytettyjä. Siksi superrikkaat eivät juo olutta tai polta samaa tupakkaa kuin kaikki muut.

  Siksi vaihtoehtoväen suosimat paikat saattavat olla varsinaisia myrkytyskeskuksia samoin kuin köyhälistön ruokajaot. Eikä ns. tavallinen kansa pääse sen enempää pakoon myrkytystä. Mikä tahansa paikka voi olla örkkien hallussa.

  Vaikka ihminen söisi ja joisi terveellisesti, saa hän silti lähes väistämättä pienen annoksen fluoria elimistöönsä. Elintarvikkeidemme myrkyttäminen on niin kokonaisvaltaista läpäisten sekä ruoan tuotantotason että jakelun. Ihmisen pitäisi viljellä kaikki itse pitääkseen itsensä puhtaana ja voidaanhan homma silloinkin sabotoida monin eri keinoin. Jos haluaa välttää suurimman osan myrkyistä, se onnistuu valmistamalla ruokansa itse. Välttämällä kaikkea valmista ja puolivalmista. Välttämällä ravintoloita. Sekä tietysti hammastahnaa.  

  Yksi EU:n tarkoituksista on tuhota pienviljelijäkulttuuri ja ruoantuotannon omavaraisuus, jotta jäsenmaita voidaan kriisien avulla pitää yhä tiukemmassa lieassa ja lisäksi myrkyttää ihmiset geenimanipuloidulla ruoalla, jonka tuotanto ja valvonta on keskitetty satanistien käsiin. Pohjavedet yksityistetään ja maanviljelystä tehdään luvanvaraista toimintaa. Satanistilla ei ole varaa olla ihmisten puolella, sillä hän on antanut määräysvallan itsestään vastalahjaksi saamastaan paremmasta oksasta.

  Rokotusohjelmat ovat yksi myrkytyksen muoto. Ihmisistä otetaan paras terä pois jo nuorella iällä. Erilaisten epidemioiden varjolla rokotteita lisätään. Niistä tehdään pakollisia. Haittavaikutukset eivät jää sairauksiin kuten sikainfluenssarokotteen aiheuttama narkolepsia. Rikkaat eivät lapsiaan rokota, elleivät sitten ole örkkejä. Ja monethan ovat.

 

  Käpyrauhaseltaan puhdas ihminen ei voi nyky-yhteiskunnassa hyvin. Hän tuntee saasteiden ja sähkön vaikutukset herkistyneessä kehossaan saaden helposti päänsärkykohtauksia. Toisaalta hän näkee kuka on ihminen ja kuka örkki. Hän näkee luonnossa "erikoisuuksia": värikkäitä harsoja ja pintoja, joita "normaali" ihminen ei näe. Hän voi nähdä muumien näköisiä pieniä värikkäitä olioita, jotka Tove Janssoninkin innoittivat kirjoittamaan tarinansa. Hän saattaa aistia paljonkin sellaista, jonka olemassaolosta muut eivät ole edes tietoisia. Hän värähtelee korkeammalla taajuudella kuin "normaalit" ihmiset. Asiassa on myös se puoli, että monet vihamieliset olennot voivat hyökätä vain sellaisen kimppuun, joka värähtelee samalla taajudella kuin ne. Se että näkee ne, myös altistaa niiden terrorille. Joku piruparka saa näitä seinien läpi liikkuvia olioita peräänsä, koska on vangittu tiettyyn taajuuteen. Ne vain tulevat perässä eivätkä jätä rauhaan. Jotkut ihmiset näkevät kaiken vaikka söisivät mitä. Samalla tavalla kuin jotkut eivät näe mitään, vaikka olisivat kuinka puhtaita.

  Tunnetun Coppolan perheen tytär Sofia Coppola kertoi minulle, miten pitää itsensä "siinä rajalla"; mahdollisimman puhtaana. Koska täysin puhtaana oleminen edellyttää kieltäytymistä ravintolaruoasta, hän ei sitä erilaisten tapaamisten vuoksi yritäkään. Sofia sanoi pyrkivänsä puhdistamaan itsensä ainakin kerran vuodessa, nähdäkseen mitä hänen ympärillään todella tapahtuu. Puhtaana kaikki on kuitenkin liian intensiivistä hänen makuunsa. Päätä särkee ja paikkoja jomottaa. Mutta hän asuukin toisaalta Los Angelesissa, joka on valtava saasteinen suurkaupunki.

  Sofia Coppola kertoi myös, kuinka heidän perheessään lapsille ei ikinä annettu makeisia ja muita estolääkkeitä. Kun Sofia sitten tuli tarpeeksi vanhaksi lähteäkseen kaupungille, saapui hän takaisin Los Angelesin keskustasta kotiinsa järkyttyneenä: Niitä on kaikkialla! Hän ryhtyi ahtamaan sisäänsä karkkia, koska ei halunnut nähdä näitä hirviöitä. Hän kuvaili kuinka irvokkaan näköisiä nämä oliot ovat kerääntyessään ryhmiksi nauramaan ja jutustelemaan. Kuinka ne katunäkymää katseella pyyhkiessään näyttävät hallitsevan sitä jo pelkällä olemuksellaan. Toinen toistaan kammottavammat hirviöt kuin alati etsimässä saalista. Jotain yksinäistä kulkijaa tämän suihinsa syödäkseen.

  Otti aikansa, että Sofia selvisi tästä järkytyksestä ja tuli sinuiksi asian kanssa. Hän ei kuitenkaan vähään aikaan nähnyt örkkejä, koska ehti myrkyttää itseään karkeilla.

 

  Fluori varastoituu elimistöön. Liikkuminen, hikoilu ja oikea ruokavalio puhdistavat kehoa. Etenkin monet spesifit luonnontuotteet kuten tamarindi ja sitruuna, jos niitä vain saisi niiden alkuperäisessä puhtaassa muodossaan.

  On täysin yksilöllistä kuinka kauan fluorin poistuminen elimistöstä kestää ja lisäksi siihen vaikuttavat monet eri osatekijät, joita jo edellä sivuttiin. Voidaan kuitenkin sanoa, että keskivertoihmiseltä kestää toipua suklaakonvehdista muutaman päivän. Yhdestä tuopillisesta olutta pari viikkoa.

  En koe itselläni olevan mahdollisuuksia puhdistautumiseen. Minua on myrkytetty pienestä pitäen, jotta en varmasti kykenisi mihinkään ja sama touhu jatkuu yhä. Omalla kohdallani peli taitaa olla menetetty. Mutta ehkä joku muu, erilaisista lähtökohdista ponnistava huomaa yhtäkkiä näkevänsä jotain, mitä ei ennen ole nähnyt. Ehkä hän erottaa myös muista ihmisistä ne, joilla on samanlaisia ulottuvuuksia.

  Rikkaiden ja elitististen satanistiperheiden lapsille ei tosiaan karkkia anneta. Kyllähän hekin myrkkyä väkisin toki saavat, mutta mahdollisimman vähän. Harvat eliititkään ovat kuitenkaan niin puhtaita, että näkisivät örkit. He tyytyvät vain välttelemään fluorin tyhmentävää vaikutusta. Chris O'Neill kertoi että olutta ja erityisesti hanaolutta kannattaa vältellä. Sama pätee roskaruokaan, eineksiin ja sipseihin. Karkeista hän mainitsi Dumlen, joka on kuulemma erityismyrkytettyä. Johan sen sanoo tuotteen nimikin.

  On joitakin makeislaatuja, joita ei myrkytetä. Suomalaisista tuotteista muistaakseni Fazerin Avecit, eli "Ranskalaiset pastillit" olivat yksiä harvoista. Eivät ole tietenkään enää.

  Chris O'Neill kertoi erään toisen kansainvälisen karamellilaadun, mutta olen unohtanut sen. Niitä hän kuulemma lapsena ahmi maha vääränä. Chrisin ja Samuelin mielestä on hauskaa, että kun ihmiselle kerrotaan, ettei hänen tulisi syödä makeisia, saattaa niistä siihen asti erossa pysynyt kokea asian yhtäkkiä mahdottomaksi: Makeisia on saatava! Sama käänteinen psykologia tekisi luultavasti kävyistäkin herkullisia, mikäli niiden syöminen vain kiellettäisiin. 

  Maineikkaan Fazerin suvun edustajat tuskin syövät samoja eriä tuotteistaan kuin mitä kaupoissa myydään. Sama koskee panimoteollisuutta. Samuel kertoi kuinka eliiteille pannaan vuosittain erikoiseriä fluoraamatonta olutta. Onhan lager vastustamattoman hyvää. Sama pätee Coca Colaan ja muihin suosikkimakuihin.

  Vietnamissa, Hong Kongissa ja muualla ulkomailla voi tuoteselosteista ihmetellä, miksi halvimmissa pullovesissä on eniten fluoria? Johtuuko se siitä, että köyhät ihmiset tarvitsevat enemmän fluoria kuin rikkaat?

  Ihmisiä myrkytetään, jotta nämä pysyisivät tyhminä ja tottelevaisina. Örkit myrkyttävät ihmisiä kuitenkin ennen kaikkea jotta heidän todellinen identiteettinsä pysyisi salassa. Kun örkki kaappaa ihmisen, pysyy hän silti örkin näköisenä, eli hirviönä. Heidän ihmismäinen ulkonäkönsä on pelkkä hologrammi tai vastaava, jonka taakse ihminen ei myrkytystilansa vuoksi näe. Ruumiiltaan likainen ihminen värähtelee liian matalalla taajuudella nähdäkseen heidän maskiensa taakse. 

  Kun heitä näkee heidän todellisessa olomuodossaan, saattaa pelästyä pahan päiväisesti. Sen verran oudolta he näyttävät, etenkin kun ei ole tottunut kadulla vastaan tuleviin monstereihin. Toisaalta heidän näyttäytyessään omina itsenään, näkyvät heidän heikkoutensakin paremmin. Mutta ihmisen ei kannata tietenkään ikinä paljastaa itseään, mikäli kykenee heidän maskiensa taakse näkemään, sillä he eivät sitä tiedä. Ellei sitten friikkaa ihan täysin örkin nähdessään. He väittävät olevansa taitavia näkemään kuka heidät näkee, mutta en usko siihen, sillä he ovat kuitenkin taipuvaisia ajattelemaan asiat parhain päin kuten ihmisetkin. Olisi heille loputon suo epäillä jokaista joka vähän tuijottaa. Ihmiset nyt katselevat toisiaan ja miksi eivät katselisi? Huomiota herättävän hyvännäköiset naiset ovat sitäpaitsi usein örkkejä.

  Vaikka örkki huomaisi ihmisen selvästi havaitsevan hänen todellisen olomuotonsa, voi aihetta vältellä kiistämällä asian. Tai myöntämällä asian ja sitten not-vitsillä sen ovelasti kiistäen. Jos örkki arvelee ihmisen näkevän hänen todelliset kasvonsa, hän saattaa kysyä näkeekö ihminen hänet? Näetkö minut? Jos tähän kysymykseen vastaa kieltävästi, voi örkki päätellä ihmisen näkevän hänen todelliset kasvonsa. Kieltävä vastaus kun tarkoittaa sitä, ettei ihminen näe edessään ihmistä vaan jotain aivan muuta.

  Tulkoon vielä sanotuksi, että he voivat näyttää todelliset kasvonsa jos niin haluavat ja ovat ainakin minulle monasti näin tehneetkin pelästyttämistarkoituksessa. Olen myös ymmärtänyt heidän näkökykynsä ihmistä huomattavasti tarkemmaksi. Olen kuullut, että suppilonaamaiset ovat erityisen tarkkanäköisiä. Erilaisilla örkeillä on mitä erilaisimpia kykyjä ja taipumuksia. Heillä on myös lemmikkejä, jotka saattavat näyttää tavallisilta kissoilta tai koirilta. Örkin lemmikki on usein hänen suojelijansa. Kunnon peto. Örkki voi pitää mukanaan myös vasikan kokoista, hieman sapelihammastiikeriä muistuttavaa hirviötä. Se on jemmassa jonkinlaisessa pilvipalvelussa, mistä sen saa käyttöönsä kontrolloimalla sitä ajatuksen voimalla. Näin Venäjällä tällaisen hirviön ja se teki minuun vaikutuksen. Eivät örkit niitä ihmisten takia mukanaan pidä vaan toisten örkkien. Toisin kuin joku voisi luulla, örkit ottavat yhteen. Fyysisesti ja psyykkisesti. Jalkapallohuliganismi ja jengiväkivalta ovat usein örkkien suosiossa. Vihan sävyttämä adrenaliini on heille aidompi tunne kuin ystävällisyys ja harmonia. Paikoissa kuten Englanti ja Hollanti, missä örkkejä on tungokseen saakka, taistellaan reviireistä. Vahvat örkit pitävät huolen saavuttamistaan asemista ja heikommat joutuvat tyytymään köyhempien kehoihin.

 

 

 

 

VI

 

  Jotkut örkit pystyvät siirtymään teleportaalisesti paikasta toiseen. Jotkut irtautuvat ruumiistaan vaivatta ja ohjailevat useita ihmisiä samaan aikaan. Kykyjä on erilaisia. Monet örkit pystyvät vaikuttamaan ihmisen psyykeeseen pelkällä katseellaan ja saamaan hänet tuntemaan olonsa huonovointiseksi. Sama pätee kaiketi eläimiin. He pystyvät imemään energiaa ihmisestä niin paljon kuin tarpeelliseksi katsovat. Yleensä he eivät ime ketään kuoliaaksi, vaan ottavat vähän kerrallaan. Energiaa imeäkseen oliolla tulee olla fyysinen kontakti ihmiseen, mutta koska ihminen ei näe olion todellista olemusta, saattaa esim. suppilonaamaisen lajin edustaja koskettaa ihmistä metrinkin päästä. Moni prostituoitu on satanistinen örkki, joka imee asiakkaistaan energiat ja varastaa rahat.

  Örkin kanssa seurusteleva vanhenee nopeasti. Örkki käyttää häntä patterina, josta lataa itseensä energiaa. Välttämätöntä se ei ole, mutta houkuttelevan yksinkertaista. Tilaisuus tekee örkistä varkaan ja luonto tottumuksen. Örkin hyväksikäyttämä ihminen rusinoituu. Hänen silmäkulmansa painuvat alas ja iho vääntyy kuopalle. Selittämätön voimattomuus muuttuu nopeasti normaaliksi olotilaksi. Siihen tottuu. Mistäpä sitä voisi tietää asian todellista syytä? Vaikka joku sen uhrille kertoisikin, ei hän sitä uskoisi, vaan "ampuisi viestintuojan". Vaikka uhri olisi kerhon jäsen ja kovakin satanisti, ei se auta. Örkki on salakavala. Heitäkin on kuitenkin moneen lähtöön. Jotkut ovat harjoittaneet erilaisia temppuja ikuisuuksiin ja pystyvät monenlaiseen yliluonnolliseen. Jotkut eivät laiskuuttaan osaa juuri mitään ja pelkäävät kyvykkäitä ihmisiä.

  Mitä tulee seksiin, rakastavat örkit fellaatiota. Antavana osapuolena. He ovat myös kovia halailemaan. Lyhyenkin syleilyn aikana he saavat imettyä jonkun verran energiaa. Rainbow Gathering - tapahtumat ovat täynnä örkkejä, jotka imevät hipit kuiviin halailemalla heitä aina kun mahdollista. Henkisyyteen pyrkivät ihmiset saadaan kätevästi lisäksi myrkytettyä keskitetyllä ruoanjakelulla leirien aikana. Siellä niitä piisaa, hippejä esittäviä satanistisia hirviöitä, jotka nauttivat täysin siemauksin esittämänsä roolin ja todellisen minänsä ristiriidasta. Tapahtumat joissa ihmiset pakkautuvat toisiaan vasten, ovat örkeille nannaa. Festivaaleilla näkee joskus tyyppejä, jotka keikan jälkeen yleisössä pursuavat energiaa, vaikka ovat juuri  hyppineet ja riehuneet tunnin ajan. 

  Entisaikoina ja vielä nykyäänkin pöllöt pyrkivät sulautumaan joukkoon lanseeraamalla erilaisia kasvomaalauksia, meikkaustyylejä ja muita itsensäkoristelutapoja ihmisten omaksuttaviksi. Heitä tapaa erityisesti konemusiikkitapahtumien yleisöistä hauskaa pitämässä.

  Örkit kykenevät jonkinasteiseen telepatiaan toistensa kanssa ja vaikuttamaan ihmisen ajatuksiin niin salakavalasti, että ihminen luulee "ajattelevansa itse" vaikka todellisuudessa tulee manipuloiduksi. Heidän käytössään olevat tiedot ja taidot ovat vertaansa vailla, mutta he elävät hyvin ihmismäisesti. He "ovat ihmisiä", mutta eivät sitten kuitenkaan. Toistensa kanssa he kommunikoivat omilla foorumeillaan, joista en tiedä sen enempää.

  Epäihmisinäkin he ovat satanistien kermaa ihmiselämää viettäessään. Heitä ei kuitenkaan oteta esim. Illuminatiin, vaan he ovat erillinen kulttuurinsa kulttuurien välissä, limittyen rahakkaiden satanistipiirien ja tavalllisten ihmisten elämien kanssa. Satanismi on maailmamme ehkä suurin salaliitto, ja he salaliitto tämän salaliiton sisällä.

  He ovat fyysisiltä voimiltaan vahvempia kuin ihmiset. Heillä on ikään kuin kahden miehen voimat. Monessa tapauksessa örkki on kuitenkin rääkännyt kantamaansa ihmisruumista sen sietokyvyn äärirajoille ja ns. hajoittanut paikkansa. Näiden olioiden yliluonnollisuudellakin on rajansa, eivätkä he pysty taikomaan hajonnutta polvea ehjäksi. He eivät silti sairasta samalla tavoin kuin ihmiset. Saattaa olla että ihmisen keho sairastaa, mutta tämän nahoissa kulkeva örkki ei kärsi asiasta. Hän saattaa toki esittää potevansa.

  Örkkien ihmismäinen ulkonäkönsä on joka tapauksessa pelkkä kangastus. Örkki kaappaa ihmisen kehon ja käyttää sitä hyväkseen. En tunne sitä mekanismia jonka pohjalta he kantamiaan ihmiskehoja liikuttavat ja kehosta toiseen hyppivät, mutta joku viisaampi varmasti löytää siitä heikkouden johon iskeä. Perinteiset uskomukset luonnontieteistä voidaan kuitenkin tässä tapauksessa unohtaa. Koska asiasta ei ole tarjolla kirjatietoa, kannattaa luottaa lähinnä omiin havaintoihinsa.

  Örkit eivät käsittääkseni saa pomppia ihmisestä toiseen täysin mielivaltaisesti, vaan heidän tulee pysyä siinä kehossa, jonka ovat valinneet tai joka heille on osoitettu. Heidän tulee rakentaa elämäänsä ihmisen tavoin, mutta toki se on heille helppoa kun ihmiset on tyhmennetty ja sitä kautta alistettu heidän tahtoonsa.

  Pitää myös muistaa, ettei uuden ihmisen nahkoihin asettuminen ole välttämättä mikään helppo prosessi. Onhan alkuperäinen asukas nitistettävä. Aina se ei onnistu. Jotkut laittavat vastaan sinnikkäästi. Pitää muistaa, ettei örkki voi tappaa kaappaamaansa ihmistä, jos aikoo kehoa käyttää. Ihmistä tarvitaan kehon sijaiskärsijänä ja lisävoimanlähteenä.

 

 

 

 

VII

 

  Kun ihmiset heräävät todellisuuteen ja huomaavat kuka heitä eniten tässä maailmassa piinaa, nousee kapina. Nämä loiset ja hirviöt eivät tule saamaan mitään sääliä ihmisiltä, jotka lynkkaavat heitä vailla katumusta. Nämä hirviöt eivät ansaitsekaan muuta kuin kuoleman, jota he eivät tosin välttämättä koe, sillä omien tietojensa mukaan "elävät ikuisesti" aina uusia paikkoja riistääkseen etsien. Heidän heikkoutensa ovat yhtä suuria kuin heidän vahvuutensa ja niistä pitää päästä selville.

  He kontrolloivat maapallon elämää ja sen asukkeja, koska ovat näennäisen ylivertaisia ihmisiin nähden muuten paitsi lukumäärältään. Kuten sanottu, nimenomaan he myrkyttävät ihmiset, jotta emme näkisi heidän todellista olemustaan ja pysyisimme tyhminä.

  Ihminen saattaisi olla henkisiltä ominaisuuksiltaan hyvinkin kyvykäs, ehkä näitä paskiaisiakin kyvykkäämpi, mikäli myrkyttäminen saataisiin loppumaan. Ja ehkä se saadaan loppumaan, ennen kuin he ehtivät raiskaamaan maa-planeetan tuhansiksi vuosiksi pilalle. Toivon että tämä kirjoitus vuotaa joillekin sellaisille ihmisille, joita tämä informaatio kiinnostaa. Tulee kuitenkin muistaa, että näitä monstereita vastaan on vaikea pärjätä mies miestä vastaan. He ovat vahvoja, eivätkä he juurikaan pelkää tai välitä kantamastaan ihmiskehosta, vaan todella heittäytyvät taistoon sellaisen kohdalle osuessa. 

 

  Yksi örkkien ominaisuuksista (vai pitäisikö sitä kutsua heikkoudeksi) on pöllöys. Joillakin örkeillä on pakottava tarve muuttua pöllöiksi ja lennellä sen hahmossa öisellä taivaalla. He häpeävät tätä ominaisuutta itsessään. Pöllöys on heistä likaista. Samoin jotkut örkit muuntautuvat lepakoiksi, jotkut susiksi. They Live - elokuvan lisäksi Thomas Harrisin luoma hahmo Hannibal Lecter viittaa melko selvästi näihin olioihin. En ole lukenut Harrisin teoksia, mutta ainakin elokuvasovituksista voi päätellä tohtori Lecterin olevan örkki.

  Keskiajalla örkkejä pidettiin noitina. Silloin heidän todelliset kasvonsa näki useampi. Mutta kun noita-örkkiä rahdattiin poltettavaksi, hyppäsi hän kantamastaan kehosta irti ja roviolla päätyi kärsimään vain ihmiskehon alkuperäinen asukas. Ehkä örkki hyppäsi jo aiemmin vangitsijansa nahkoihin. Joka tapauksessa örkki jatkoi noidan elämäänsä uusissa nahoissa.

  Örkit eivät yleensä pidä kristillisestä symboliikasta kuten risteistä. He eivät mielellään käy kirkossa. Örkkien lempiruoka on ihmisen liha. Kasviksista he eivät juuri välitä, koska kokevat etteivät niitä tarvitse. Riippuu tietenkin yksilöstä. Kyllähän kasviksista saa hyvää ruokaa, mutta monien örkkien kohdalla kyse onkin ylimielisestä asenteesta.

  Pidän mahdollisena, että monissa ns. shapeshifter-videoissa kuvatut henkilöt ovat örkkejä eivätkä reptilianeja. Olen törmännyt internetissä teorioihin koverasta linssistä, joka taittaa valoa siten, että digitaalikamera pystyisi sen läpi taltioimaan örkin todellisen olemuksen. Että korkeammalla taajuudella värähtelevä materia olisi jonkinlaista antimateriaa, joka on mahdollista saada näkyviin taittamalla valoa tietyllä tavalla. Heijastuuhan valo materiasta joka tapauksessa jos se on olemassa. Näki sitä tai ei. On esitetty myös teorioita ja lisäksi kuvamateriaalia, jossa digikuvista saadaan niitä käsittelemällä esiin asioita, joita tukkoinen ihmismieli ei pysty havaitsemaan. Valitettavasti tietoni ja ymmärrykseni ei riitä käsittelemään tätä asiaa.

 

  Rauno Mokan lisäksi tiedän örkeiksi Valven perheen naiset Raumalta. Akseli Aantaa, Teemu Pekkala ja Tino Korpela ovat lajin edustajia Turussa. Mouhijärveltä Ville Palo, Riitta-Liisa Valijärvi, Ritva Hautaniemi, Mari Pirttijärvi ja Kristiina "Tiia" Wahlroos. Säkylästä Piia Peltonen. Omasta suvustani ainakin Tampereen Tesomalla asunut Marjatta Lähde sekä tätini Raili Äijälä ja serkkuni Meri-Tuuli Äijälä. On niitä muitakin, mutta kaikista en ole vielä tällä haavaa aivan varma. Nimilista tulee jossain vaiheessa.

  2010 halusin auttaa Riitta-Liisa Valijärveä, joka oli vanha koulukaverini Mouhijärveltä. Sainkin hänelle hoidettua kääntäjän hommia EU:sta. Chris O'Neill tosin sanoi, että eipä taida vanhasta kaveristasi olla paljon jäljellä. Ehkä Riitta-Liisaa ohjaa sama örkki, joka kulki Mouhijärvellä ennen Kristiina Wahlroosina.

  Taideakatemian koulukaverini Johanna Honkola ja Kimmo Metsäranta myrkyttivät molemmat minua tableteillaan ja imivät liiat energiat omaan käyttöönsä. Kimmo myös kaappasi kehoni kerran muutamaksi päiväksi. Vuosi oli 2006. En tiedä mihin hän laittoi oman vakiokehonsa siksi aikaa. Hän oli jo aikaisemmin kertonut haluavansa olla minä. Oltuaan pari päivää minuna hän palautti kehoni ja kertoi miten se oli ollut epämukavaa. Ryhtini on huono, joten vaatteet näyttävät huonolta päälläni ellei vedä vatsaa sisään. Nukun huonosti, heräilen monta kertaa yössä. Penikseni on epämukavan tuntuinen. Se on liian pieni, kasvaa kyllä isoksi, mutta ei pidä erektiota niin hyvin kuin voisi toivoa. Seksistä tulee suorittamista, kun joutuu huolehtimaan erektiosta. Kivekset ovat liian pienet. Ennen kaikkea Kimmo valitti sitä, ettei minua oteta tosissaan. Enhän ole Kerhossa. En ole muutenkaan sellainen tyyppi ketä “jengi rispektaa”. Eipä kukaan päällenikään sylje, mutta ehkä olin ollut liian kännissä joka paikassa harva se viikonloppu. Kimmo oli ennen valittanut sitä, ettei häntä kiinnosta mikään. Eihän hänellä ollut “lahjojakaan” valokuvaukseen. Näkemystä tai mitä se nyt sitten on. En tiedä miten hän oli ajatellut elämän paranevan jos hän on minä?

  Johanna Honkola kuulemma muutti minun takiani Turkuun. Hän oli kuullut, että minusta tulee jotain suurta. Hän halusi osansa. Kimmo oli Johannan eksä. Heillä oli vieläkin hyvä ystävyys. Ovathan molemmat örkkejä. Ehkä Kimmon oli tarkoitus hypätä nahkoihini, kunhan saan homman aluille, ja elää Johannan kanssa. Sitten kun olen menestyvä. Johanna joskus valitti, että sinusta tulee jotain, mutta mitä merkitystä sillä on jos olet itse jo vanhus? En osannut sanoa siihen mitään.   

  2010 setäni Ari Hanhisuo ehdotti samaa mitä Rauno Mokka oli jo aiemmin ehdottanut. Että jakaisimme kehoni. Molemmat saisivat vuorotellen olla minä. Ikään kuin minä olisin halunnut muuttaa Kuruun pitämään sahaa. Tai Raumalle.

  Eräs mielenkiintoinen örkki on turkulainen verotarkastaja Mäki. Hän meni vanhoilla päivillään Viroon naisiin, ja siellä virolainen örkki kaappasi hänet. Sen jälkeen hän on puhunut suomea virolaisittain. Kerran kun olin auttamassa häntä pihahommissa, hän tarjosi minulle ruokaa. Yhtäkkiä istuessamme ruokapöydässä örkki joutui ilmeisesti häipymään. Oikea Mäki sanoi minulle: “Auta minua.” Hän toisteli sitä muutaman kerran. En ymmärtänyt häntä. Pian örkki tuli takaisin ja otti jälleen Mäen hahmon. Hän pyyhki muistini ja imi minusta energiaa, minkä seurauksena jouduin laittamaan makuulle vähäksi aikaa. 

 

  2014 Lukon fanimatkalla eräs raumalainen ehdotti minulle, että hän voisi olla minä. Hän näki minussa potentiaalia, jota itse en pystyisi lunastamaan. Ja hän oli reilu. Saisin itsekin olla puikoissa yhden päivän viikossa, sekä lisäksi tunnin joka ilta. Oli kuitenkin jotain mitä minun piti tehdä ennen kuin tämä kaikki olisi mahdollista: Liittyä Kerhoon. Vaikka kai niitä örkkejä on laamanneinakin. Mutta harvassa. Minun tapauksessani liittymisen piti kuitenkin tapahtua omasta halustani. Voisin kuvitella, että yleensä jos örkki kaappaa laamannin kehon, hän liittyy melko nopeasti Kerhoon.

  Ritva Hautaniemellä oli tapana imeä ala-asteikäisten poikiensa kavereista energiaa. Hautaniemellä pikkuvieraat saattoivat yhtäkkiä tuntea olonsa väsyneeksi ja nukahtaa muutamaksi tunniksi. Ritva tapasi myös lauleskella loruja kielellä, jota kukaan ei pystynyt tunnistamaan. Ehkä kyseessä on joku ikivanha kieli toisesta aurinkokunnasta. Kuka tietää kuinka vanha Ritva todella on?

  Eräs tapaamani mielenkiintoinen örkki on helsinkiläinen Kati Sinenmaa. Kivilinnaketta rakentanut nainen, joka hämmästytti ihmisiä sitkeydellään ja voimillaan. Suorittaessani siviilipalvelusta Espoossa 1998, kävimme joskus porukalla tervehtimässä Sinenmaata hänen rakennelmallaan Helsingin Pasilassa. Hän oli välitön persoona, jonka kanssa oli mukava jutustella niitä näitä.

  Kiimaisena ja humalaisena nuorukaisena flirttailin Sinenmaalle. Hän ehdotti että tulisin käymään uudestaan joku ilta. Menin Sinenmaan leiriin oluineni ja päädyimmekin harrastamaan seksiä. Samalla hän imi minusta kaiken mahdollisen energian. Tarvitsihan hän toki voimia kivien kantamiseen. Muistan kun konttasin läpi yön kuuden kilometrin matkaa takaisin kämpille Espoon Leppävaaraan. Voimani olivat niin lopussa, etten pystynyt kävelemään. Aamun sarastaessa pääsin vihdoin vuoteeseeni.

  Jakaessani rahaa 2010 joku ehdotti että myös Kati Sinenmaa ansaitsisi stipendin. Myönsinkin sen hänelle, mutta silloin en muistanut tätä sivari-aikaista episodia.

  Näiden muutaman esimerkin lisäksi mainittakoon että esimerkiksi Apulannan alkuperäinen basisti Mandy Gaynor on örkki. Kuten myös YLE:n toimittaja Annastiina Heikkilä sekä keihäänheittäjä Seppo Räty. Myös Helsingin metrossa ihmisiä 90-luvulla terrorisoineet ns. "metrotytöt" olivat kuulemma örkkejä.

  Raumalla örkkejä riittää. He ovat kansoittaneet paikkakunnan ja sen ympäristön. Ollessani Raumam Boikien pelireissuilla mukana, muutama hehkutti minulle Ridley Scottin ohjaamaa 1492: Conquest of Paradise - elokuvaa realistiseksi. Kuulemma suurin virhe elokuvassa on värien käyttäminen kankaissa. Keskiajalla vain kaikista korkea-arvoisimpien ihmisten vaatteissa oli värejä. Urbaani maailma on kuitenkin ollut värikäs jo antiikin aikoina. Muinaisen Rooman katuja reunustavat talot olivat eri värisiä ja palveluita mainostettiiin värikkäin kyltein. Temppelitkin oli maalattu kirjaviksi. Nykyajan uusklassismia edustavia rakennuksia ei maalata. Ne ovat yhtä värittömiä kuin lähiöiden halvat betonibunkkerit. Mitä olen muuten örkkien juttuja kuullut, oli elämä jo antiikin aikoina hyvin samanlaista kuin nykyään. Vain sähkö puuttui ja kaikki mitä se ikinä mahdollistaakaan.

  Raumalaiset örkit kokivat minut hengenheimolaisekseen. Vaikkakin osan mielestä minua piti silti piinata niin paljon kuin mahdollista. Lukon vieraspelimatkoilla minut uudelleensijoitettiin toistuvasti bussiin, jossa olin heidän ympäröimänsä. Sain kuulla että kuten hekin, myös minä jatkan elämääni yhä uudestaan ja uudestaan. Jos joudun kuitenkin kulkemaan unohduksen verhon läpi, niin eihän se ole sama asia.

  Rauman Lukon peleissä käytetään sisääntulomusiikkina Conquest of Paradise -elokuvan score-musiikkia. Se symboloi örkkien paratiisinvalloitusta. Maalilauluna käytetty Europen Final Countdown kertoo myös örkeistä. Rauno Mokka hykerteli minulle puhelimessa, kysellen mitä mieltä olen laulun sanoituksesta? Enpä juuri mitään. Olinhan muutenkin kuullut sanat väärin, enkä voi sietää koko kappaletta.

  Mokka seuraa elämääni ja haluaisi kovasti tietää mitä tiedän örkeistä. Ehkä hän tietää miten koko tarina tulee päättymään ja toivoo jatkavansa elämäänsä nahoissani. Hän odottaa. Hän ei uskalla käydä päälleni. En tiedä pitääkö Mokka itseään self made manina, mutta toivon että hän lopettaa sellaisen pöllöilyn ja laskeutuu alas tornistaan.

  Käymässä me kaikki täällä olemme. Niin hänkin, vaikka luulee elävänsä ikuisesti. Hänelle on valehdeltu ja hän joutuu vielä kohtaamaan kaikki uhrinsa avuttoman rääpäleen osassa, joka hänelle on ikuisuudessa varattu. Mutta se ei ole elämää, se on elokuvaa. Toivottavasti hän nauttii hyvistä kauhuelokuvista.

  Mokan päivät ovat luetut. Örkki-lajin edustajien golden age on tämä aika ja Rauno Mokka tuhlaa sen Rauman Lukon menestysmahdollisuudet samalla pilaten. Resursseja olisi, mutta niitä ei jostain syystä käytetä tai osata käyttää. Mokka on niin pahasti itseään täynnä, että pilaa Lukon kaikkivoipaisuuden kuvitelmissaan. Hän valmentaa, valitsee pelaajat, treenaa heitä, kiusaa heitä, paijaa jotain satunnaista suosikkiaan ja tekee kaiken fiilis-pohjalta, vaikka voisi olla järjestelmällinenkin. En tiedä mikä hänen pointtinsa on, mutta ehkä se on ainoastaan kiusanteko. Tai ehkä joku kiusaa Mokkaa tietäen hänen pahimman heikkoutensa, ylimielisyydestä johtuvan typeryyden. Ehkä Mokka ei haluakaan menestystä, koska pelkää liiallista huomiota. Minulle hän ainakin sanoi, ettei myönnä televisiohaastatteluja.

  Mokan kultaiset vuodet kuluvat Rauman pitäjässä jääkiekkojoukkueen omistajaa leikkien ja pikkulapsia kiusaten. Hänen lajitoverinsa pyörivät dynaamisina city-ihmisinä maailman metropoleissa, mutta Mokka on erilainen. Hän on maalainen ja herkkä taiteilijapersoona, joka hellii ihmisyyttä itsessään. Kukaan ei saa ikinä tietää kuinka sävyisä Mokka pohjimmiltaan on. Hänen ulkokuorensa on kova, mutta sisältä löytyy pehmeä nallekarhu, joka toki syö ihmislapsia aamupalaksi päälle irvokkaasti röyhtäisten. Mokka maksaa velkaansa paholaiselle tuhoamalla raumalaisia ja miksei muitakin ihmiselämiä. Todelliset laji-ominaisuutensa hän kätkee esiintymällä satanisti-piireissä koirien kiduttajana.

  Rauno Mokka varmastikin vannoo minulle kostoa ja yrittää vielä seuraavassakin elämässään minua piinata. Ehkä hänet pitää lyödä maahan monta kertaa, ennen kuin hän tajuaa oppia nöyryyttä. Ehkä tämä koko soppa on hänen mielestään pelkkää showta ja niin varmasti onkin, mutta miksi hän ehdoin tahdoin hamuaa siitä itselleen narrin roolia? Kyllähän sitä hänelle toki tyrkytetään, mutta tarkoittaako se sitä, että rooli on pakko ottaa vastaan?

  Ehkä tässä kaikessa onkin kyse Rauno Mokasta, jota yritetään kauttani ojentaa. Eihän minulla vaivaisella ihmisellä yksin juuri mahdollisuuksia ole, mutta ainakin tieto leviää. Lopulta löytyy kuri Rauno Mokallekin ja monen mielestä on varmasti hauska seurata hänen teutarointiaan. Samalla tavoin kuin Mokka ovelasti usuttaa vastustajansa nolaamaan itsensä, samalla tavoin hänkin "tekee sen itse".

  Jos Mokka epäilee jonkun alaisensa kääntyneen häntä vastaan, hän ei mene syyttämään tätä petoksesta. Ei, hän mieluummin lavastaa tai manipuloi ihmisen itse antamaan paljastavia merkkejä toimistaan, jotta pääsisi epäilyn varjolla kiduttamaan totuuden ulos luopiosta. Vaikkakin totuus on yksinvaltiaille usein sama asia kuin oma mielipide.

 Lopulta tulee mieleen moniko hirmuvalta tässä maailmassa on kestänyt diktaattorin vanhuudenhöperöyden? Jos itse olisin Rauno Mokan kengissä, alkaisin suunnittelemaan tulevaisuuttani johonkin muualle kuin Raumalle. Niin traumaattista kuin se hänelle onkin.

 

  Mokan lajille on valehdeltu. Heidän hegemoniansa maa-planeetalla on kohta päättymässä. On aika jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja. Mutta kuinka pitkälle örkit tulevat pääsemään? Lopullinen Final Countdown on lähellä.

  Örkit eivät välitä karmasta, tai mikä se systeemi nyt sitten onkaan. Örkit katsovat vain toteuttavansa omaa olemustaan. He ovat petoja ja loisia. Ja niinhän se onkin. He ovat luontokappaleita siinä missä ihminenkin. Mutta luonnossakin kantoja harvennetaan. Tapoja on monia. Elettiinhän sitä ennenkin ilman tuholaismyrkkyjä, kunnes ne jossain vaiheessa keksittiin. Ei mikään vaihe historiassa ole lopullinen.

 

 

 

 

Havainnollistavia esimerkkejä